torsdag 30 april 2009

Shebas tur

Så var det Shebas tur att löpa också! Det började ganska hastigt för två dagar sedan, och för att vara på säkra sidan sover Sheba nu på kontoret på nätterna, eftersom hon nu lärt sig att öppna dörrar och släppa ut sig själv. Hon är inte glad över att bli lämnad kvar och jag kan inte ens ta ut henne på ridturer, eftersom gatans hundar är lösa och jag inte kan garantera att Sheba säger nej till dem. För tillfället tycker hon det är roligt med uppmärksamheten och tolkar hannarnas tass på ryggen som en brottningsinvit, men snart har hon nog tillräckligt med hormoner i kroppen för att vilja annat än lek själv. Hur går det för Heika och Makeba - har de slutat löpa än eller pågår det fortfarande?

2 kommentarer:

  1. Att dom löper nästan samtidigt! Makeba hon blöder för fullt nu. Är lite less på det för hon är inte bäst på att göra rent efter sig. Det är blod överallt i lägenheten och på filtar. Nu har hon blödit i 1 1/2 vecka så jag hoppas att det ska börja avta snart.

    SvaraRadera
  2. Här är höglöp nu.mer som hallonsaft och inte så mkt blod längre. Lite mer blyg än vanligt, men med stor -stort intresse för andra hundar! Så vi håller oss mest hemma, inga hundpromenad i Torup skogen, inga viltspår dag blev det heller; ock & ock! Det får bli lite blodspår på hemligt ställe på onsdagen. Man kan ju inte sitta på studsmattan hela långa dagen heller vettjag!

    SvaraRadera