söndag 26 april 2009

Apropå fotboll....

"Inte säkert att fotboll är min grej altå. Beror lite på hur reglarna är. Kanske det funkar bättre med rugby, jag menar, för Rr altså he-he. Men visst kan man ha roligt med boll"

3 kommentarer:

  1. Rugby går bra det med, men min boll är inte så mjuk! Morbror Kaizer ville vara med han med, och han ville också få springa iväg med bollen. Men jag ställer GÄRNA upp på rugby. Matte står bakom och nickar uppmuntrande. Hon tycker inte om när jag kastar mig runt hennes ben, så det har jag slutat med. Men att få kasta mig på andra hundar, det är det roligaste jag vet! Tyvärr har inte Azawakherna någon kroppsmassa att ställa emot med, och så är de lite klena i luftrummet. Rugby passar ju oss luftrumshundar alldeles utmärkt!!!

    SvaraRadera
  2. Längtar tills vi kan leka "du kan inte ta min boll"-leken hehe ;-)) Jag varnar - jag är väldigt bra på det, inte ens husse och matte kan ta bollen från mig när jag väl bestämmer mig för det!

    SvaraRadera
  3. Nej, men vem är husse och matte att jämföra med syrran? Nu tycker jag ju själv det är roligare att jaga än att bli jagad, så jag brukar se till att matte plockar upp min boll. De enda jag inte rår på är hästarna!

    SvaraRadera