fredag 17 april 2009

Rosenknoppen i hormondimman


I går var det bad och kroppsvård. Sen fick hon sitta på vågen; den visar nu 32,6 kg. Höjd 64 cm. Numera testar Heika sitt vaktinstinkt i "tid och otid."
På vissa dager tänker matten att vi borde flytta till Afrika vi med; där hundar skall vakta och skälla. Kanske tycker rullator tanten det samma? Nåja, nu löper hon och då mognas det lite där inne i hundhjärnan. Hoppas allt står bra till med alla syskonen!

5 kommentarer:

  1. Grattis syrran!! Roligt att höra att det lever Afrikablod i dig med!!! Själv skäller jag inte mycket (förutom när jag vill få stora djur att lyda, och jag vet att matte inte ställer sig bakom mig....) men när jag väl skäller, så kommer det djupt nerifrån! Det tar lite på magmusklerna, men öva du! Jag ser att du redan fått det rätta Looken!

    SvaraRadera
  2. Vi har inga stora djur här förstår du, men det händer titt och ofta att det dyker upp nåt "på hjul", och det luktar stramt, som typ, jag vet inte riktigt, fränt kanske man kan säga..?
    Jag behöver inte träna, det kommer helt av sig själv, från magen, och det funkar......men jag måste ju ändå gå upp i ton när mostern kommer och övertar sin plats på gården som "första vaktaren"

    SvaraRadera
  3. hello vackra syster Heika! Grattis i efterskott till dig med! dags för en promenad kanske i nästa vecka? Hänger Vilda med?

    doggy hugs

    SvaraRadera
  4. Vilda o jag har varit på ringträning i dag. Det var rätt kul faktiskt, mkt köttbullar(!). Sen blev det mkt mer roligt efter träningen, för då fick vi busa LITE. Sju hundar och tre Ridgebackar. Gissa vem jag valde?
    Inte säkert det 'r bra för dig nu att vara med mig nu för nu löper jag, förstår du..då blir det inga herr besök säger matten.

    SvaraRadera