onsdag 1 april 2009

Rr- promenad


Blir spännande nu på söndagen att se vem vi träffar i Torupskogen. Brukar vara många som gillar att promenixa. Då kommer det Ridgebackar som pärlor på en tråd vandrande på stigen.
Heika hälsar till syskonen och hoppas allt går mycket bättre med Makebas allergi, Kians tass och Rollicks haltande! Den här matten kommer inte kunde hålla i några hundar på söndagen, men jag har goda hjälpare så det fixar sig. Heika gjorde ett fantastisk ryck i kopplet förra veckan. Det sitter fortfarande i kroppen!

2 kommentarer:

  1. I alla dagar, var tog dom vägen alla bloggare?! Kanske ligger dom och trycker i sina trädgårdar?! Kanske dom blivit vår slappa?!

    SvaraRadera
  2. Tjena snyggingar! Heika, du börjar få gedigna muskler, jag undrar om inte du skulle vinna över mig i brottning!! Moster Zelma, du ser lite morgontrött ut, tröttare än jag var i helgen när matte och Co. gick upp kvar i fem och åkte ut på norsk formiddagstur bland lösa stenar. Men det var spännande att åka upp på ett berg så tidigt på morgonen för att gå ut i mörkret - tänk vad man kan ha roligt att jaga kallblodiga ödlor som inte hunnit värma upp sig än!

    Men säg, vem är kompisen emellan er??
    Stor puss från Sheba!

    SvaraRadera