torsdag 12 mars 2009

Ny graffiti i dag.....


...upptäckte vi under promenaden. Passade så bra som bakgrund medan Heika utförde "sitt kvar" ett bra tag iaf.

3 kommentarer:

  1. Mmmm, snygg graffiti, men hunden framför är snyggare!! Duktig hon är Heika som sitter kvar så länge. Måste erkänna att jag inte övat Sitt Kvar mer än vad vi använder i praktiken, men det är nog bra att göra nu när Sheba kommit in i en RIKTIGT TROTSÅLDER! :-) Haha, hon är i en självständighetsperiod just nu. "Jag BEHÖVER inte er." "Gå ni, jag kan stanna här." "Jag kan tugga på det här kraniet om JAG vill det." "Jag kan gå till Brandy själv om ni vill ut och rida." "Jag kan prova era sänger när ni inte tittar på." Listan är lång! :-D Det är bara att vänta på att hormonerna lägger sig. Hanarna sniffar och sniffar men det rör inte Sheba i ryggen, eftersom hon tror att de är sugna på att brottas med henne... :-)

    SvaraRadera
  2. Precis så här oxå du; ned till grinden "tout seul" för att hälsa genom staketet. Går bra det EN gång. Nästa gång blir det WOOUW & WOOUW. Nu behövs här ingen moster eller matte. Jag gör nu som jag vill! (matte känner att denna unghunds perioden blir lite ...eller nä, jag har nog glömd från förra gången.
    När vi var på hundfältet förra gången råkade vi ut för en husse som vrålade hiit till sin hund: Heika rusade morskt fram och skällde ut honom; inte får man vråla sånn till sin älskade hund ...eller till mig, tror jag hon tänkte...Ock -ock. Det får bli spårlinan i morgon!

    SvaraRadera
  3. och jag glömde en sak; han hundar?! Dom får ligga på rygg!! Heika träffade en rottis hane på åtta månader som oxå var ute i "hormondimman" Men, se det blev bara att försvara sig "i ringen" Han var slut innan "uppvärmningen" var över!

    SvaraRadera