måndag 16 mars 2009

Helgen i Afrika

Alltså, till helgen fick jag först dela mattes blogg med killingen Allis, som otroligt nog kunde hoppa bland stenklipporna. Jag ser inte det stora i det - ok, hon var lite duktigare än jag, och kanske var nära att flyga, vilket jag inte alltid är i luften rummet vid fyra meters höjd, men hallå - hon är trots allt bara en GET och det är bara sååå mycket en get kan åstadkomma här i världen. Tacka vet jag söndagen, då matte lade upp bilder (med tillhörande text och förklaring, jag skulle inte förvänta mig något annat!) på hur jag vallade Kalahari när vi var ute på vår första tur. Det var matnyttigt, det! Sen blev det ju ännu bättre idag, när matte lade upp bilder på mig och mina Azawkh buddisar! Det var hundpark ute på gatan det!

Imorgon fyller vi 8 månader och mattes kompis kommer från Sverige. Undrar om hon har med något till mig i resväskan? Hoppas, hoppas, hoppas! Annars så vann jag ett pris häromveckan. Matte skickade in och jag har nu vunnit en leksak som sak komma i posten! Tyvärr vågade inte juryn skicka en pipleksak till mig, fast jag älskar dem så - de var nog rädda för att mitt pris skulle bli konfiskerat i posten. Suck... Men en vanlig leksak går bra det med!

OK, det var allt för idag. Mitt sista inlägg som 7 månaders valp. Imorgon blir vi STORA!!!

Varma hälsningar från Afrika,
Sheba (som just nu får lov att kallas för Shebisen - men det ska dock inte tas förgivet!!)

1 kommentar:

  1. Beautiful pictures! Thanks for commenting on my blog. I know the pyr pups would love to meet you. Though they might need a hair cut to tolerate Africa's heat!

    SvaraRadera