torsdag 19 februari 2009

Back on track!

Hej kära vänner !

Vi har varit borta ett tag pga av en del resor men nu är vi tillbaka! JÄTTE KUL att följa bloggen och åhhh så härligt att se syskonen (systrarna rättare sagt ;-) ) Det hade varit kul med någon brorsa här på bloggen så vi kan se hur det går för de med ....Vår Kian har utan tvekan kommit in i det som kallas "trotsperioden" och det gör att dagarna blir mer och mer spännande ju mer tiden går. Han har först nu insett hur gott det kan vara med tuggade skor samt andra små "onödiga" saker vi har här hemma. Idag var dte första gången han snodde mat från bordet men som tur var så var det bara en liten bit bröd kvar ;-)) Han har börjat öppna skåp, kassar och dörrar samt allt sådant som han var total ointresserad av hittils. Han väger cca 44 kg nu och vi hoppas han stannar vid 45 ;-)

På lördag träffar vi tjusiga systern Heike och sen kan vi lägga upp några bilder på bloggen (ifall ngn av oss kan fånga dessa vilda syskon på bild ;-)) Är VILDA med på lördag?

kram till er alla och MAKEBA vi hoppas du kan vara med på valpträffen nästa helg! Vi förberedder en fin säng här hemma hos oss, du kan till och med vara med på soffan ;-)

SHEBA du skulle bara veta vilken fin snö som vi har i Skåne just nu och hur roligt det är att stoppa näsan i den kritvita snön hehe ;-) underbara bilder på dig i solnedgången, åhhh vad svårt det är att inte vara avundsjuk just nu ;-)9

1 kommentar: