söndag 25 januari 2009

Store bror som just idag väger 41 kg (!!)

Vad roligt med bloggen, tack Kristina & Tyronne! Skall bli jätte kul att följa syskonen och lära av varandra ;-)

Här kommer en bild på Kian (alias Robin Goodfellow) som vi tog idag när vi var ute i parken på en promenad. Vi skulle träffa systrarna Heike och Vilda idag men det blev tyvärr inte av eftersom vi fick ont om tid (ajajaj dålig planering....) Så här allvarlig brukar vår älskade Kian se ut för det mesta ;-) Han är väldigt uppmärksam på ALLT som händer runt omkring men då stannar han upp först och betraktar innan han bestämmer sig för att agera ... Väldigt klok liten junior ;-) På tal om" liten " så är han nog (tror vi ) den största i kullen och därför kallar vi honom för storebror hehehe. Han väger 41 kg nu och är 67 cm hög (som du säger Kristina, jag tror inte heller vi mäter rätt men ändå)... Han är stor men likaväl är han snäll och lugn . Utomhus är det lek och bus som gäller inomhus myser vi för det mesta...

Kian är annars en "kontor-hund", då han hänger med oss på jobbet varje dag...än så länge! Han verkar dock trivas rätt bra- sover för det mesta och tuggar på ngt gott. Men om han skulle bara veta om syrran i Afrika..hur bra hon har det...då skulle han säkert vara riktigt avundsjuk . Vi har börjat titta efter ngn bra dagis där vi kan lämna honom ibland ..mest för att han skall få ha glädjen av att vara med andra hundar. Vi får se hur det blir!

Skall vi försöka fixa till en träff men alla syskonen (de som kan) när ni kommer ner, Kristina?

kram från oss!

2 kommentarer:

  1. Vilken stilig storebror! Sheba hade ÄLSKAT att få busa med Kian! Det hade nog inte gått upp för henne att med sina 26kg skulle hon vara i ett kraftigt underläge, lol!

    Om Sheba hade fått välja, hade hon nog hellre leget vid mina fötter vid kontoret (och i min säng där hemma...) än att vara ute med hundarna, men hon hade nog krävt mer stimulans än vad som är möjligt att ge när man sitter och jobbar vid datorn!

    Varma hälsningar från Afrika,
    Esther & Sheba

    SvaraRadera
  2. Han bara fortsätter att växa. Längtar så mkt efter att få träffa honom!

    Kram Kristina

    SvaraRadera